KONKURSANBUD – PASTRY SWEDEN AB

2017-02-16

Pastry Sweden AB har bedrivit internethandel i huvudsak under domänerna www.tårtdekoration.com och www.skickatårta.se. Verksamheten har bedrivits från förhyrda lokaler i Malmö. Tårtdekoration.com utgör traditionell e-handel med försäljning av tårtdekorationer till privatpersoner. Skickatårta.se utgör distansförsäljning av färska bakverk via en Internetplattform. Konkursbolaget har utvecklat en egen teknisk plattform samt byggt upp ett nätverk med cirka 400 konditorier över hela Sverige som bakar och levererar de beställda bakverken. Verksamheten har nu försatts i konkurs. Verksamheten bedrivs för närvarande vidare av konkursboet.

Tårtdekoration.com

Försäljning av primärt tårtdekorationer mot privatpersoner inom Sverige. Webshoppen är byggd på en sk licenslösning som ägs av externa aktör. Omsättningen i webshoppen var ca 790 000 kronor under år 2016. Kundregistret uppgår till cirka 20 000 unika kunder.

SkickaTårta.se

Försäljning av färska bakverk mot privatpersoner och företag. E-handelslösningen är byggd på SiteDirects plattform. Koden ägs av konkursbolaget och hostas hos ett Malmöföretag. Omsättningen var cirka 4,5 miljoner kronor under 2016.

Härmed infordras anbud på hela eller delar av rörelsen bestående av inventarier, domännamn, IP-rättigheter, kundregister och lager.

Skriftligt anbud skall vara konkursförvaltaren tillhanda senast tisdagen den 28 februari 2017. Visning av egendomen sker enligt överenskommelse. För anmälan och information om tider för visning kontakta advokaten Niklas Ernulf på 040-664 26 00.

Fri prövningsrätt samt rätt till försäljning utanför detta anbudsförfarande förbehålles.

 

Relaterade filer

Kontakta