Den 31 oktober kom och gick, vad händer nu? Lägesrapport efter Brexit.

2019-10-15

Snart är vi framme vid det magiska datum som finansvärlden och EU har bävat för i flera år

Den 31:e oktober har snart passerat, och med den mycket av det vi trodde att vi visste om Brexit. Till dags dato vet vi inte hur Brexit kommer hanteras praktiskt och inte minst hur det kommer att påverka oss alla i det dagliga livet.

 

Istället för att spekulera

har vi valt att avvakta för att faktiskt se vad som sker för att därefter bjuda in till ett frukostseminarium där vi under ledning av interna och externa experter får en redogörelse för bakgrunden till Brexit, hur det gick till samt inte minst hur det kommer att påverka oss alla.

 

Lägesrapport om en av vår tids stora politiska frågor – Brexit

MAQS tillsammans med SEB vill bjuda in dig till ett unikt och spännande frukostseminarium där vi ger en lägesrapport och diskuterar denna fråga.

Lars Karlsson, MD för KGH Global Consulting och Richard Falkenhäll, Seniorstrateg valuta, SEB, kommer öppna upp dörren till vad som egentligen har skett, och fortfarande sker bakom stängda dörrar inom det brittiska parlamentet och EUs politiska maskineri.

 

Lars Karlsson, KGH

Lars har i över trettiofem år varit expert inom tullhantering, gränser och internationell handelspolitik på samtliga kontinenter. Lars har tidigare även varit direktör i World Customs Organisation (WCO) och Överdirektör för svenska Tullverket.

Lars har även på uppdrag av Europaparlamentets konstitutionella kommitté lett en analys kring hur EUs gränser bäst kan organiseras efter Brexit – SmartBorder 2.0. En studie som han även vid flertalet tillfällen presenterat och argumenterat inför det brittiska parlamentet.

Richard Falkenhäll, SEB

Richard har mångårig och ovärderlig erfarenhet kring makroekonomiska trender genom sitt arbete som seniorstrateg inom SEB och tidigare vid Riksgälden.

Richard är en av Sveriges ledande experter och ses ofta i mediala sammanhang i samband med valutafrågor, såväl nationellt som internationellt.

 

Vi har begränsat antal platser, först till kvarn!

 

Dag: Fredagen den 22 november 2019

Tid: Frukost 08.00-08.30, seminarium 08.30-09.30

Plats: MAQS Advokatbyrå, Östra Hamngatan 24, vån 7, Göteborg

 

Varmt välkomna!

ANMÄL DIG HÄR!

Kontakta