Erik Palmgren ny delägare vid MAQS i Göteborg

2018-09-18

1 oktober 2018 ansluter Erik Palmgren till MAQS Advokatbyrå i Göteborg. Erik Palmgren kommer att tillträda som delägare och förstärka entreprenadrättsgruppen.

MAQS ser en ökad efterfrågan av rådgivning relaterat till entreprenad- och infrastrukturprojekt och rekryteringen av Erik Palmgren är en strategisk satsning för att svara upp mot den ökade efterfrågan.

Erik Palmgren kommer närmast från Wästbygg Gruppen AB där han arbetat som koncernjurist. Dessförinnan har han under flera år arbetat med entreprenadrättsfrågor som delägare på Setterwalls Advokatbyrå och han har mångårig erfarenhet som bolagsjurist inom byggbranschen.

- Vi är mycket glada att kunna knyta Erik till oss och därigenom förstärka entreprenadgruppen ytterligare, säger Katrin Troedsson, Managing Partner vid MAQS i Göteborg. Vårt mål är att MAQS ska vara det naturliga förstahandsvalet för aktörerna inom fastighets- och byggbranschen och eftersom Eriks kompetens inom entreprenad- och infrastrukturfrågor är både bred och djup kommer han att vara en stor tillgång för byrån.

- Det är väldigt inspirerande och roligt att ansluta till en erkänt framgångsrik byrå med en redan etablerad och skicklig entreprenadavdelning. Byråns moderna värderingar i förhållande till sina kunder, och inte minst sina medarbetare, gjorde valet naturligt för mig, säger Erik Palmgren.

Kontakta