Karoline Lindow ansluter till MAQS från Mannheimer Swartling

2017-09-12

Advokaten Karoline Lindow har börjat på MAQS där hon går in som ny partner och ansvarig för Malmökontorets tvistlösningsgrupp. 

MAQS Advokatbyrå har från 21 augusti i år fått förstärkning till sin tvistlösningsgrupp genom Malmöadvokaten Karoline Lindow. Förutom erfarenhet av både kommersiella skiljeförfaranden och domstolsprocesser både i Sverige och utomlands har Karoline också stor erfarenhet av allmänna affärsjuridiska frågor och olika aspekter av corporate compliance.

”Vi är mycket glada över att Karoline nu väljer att ansluta sig till oss. Karoline är mycket kunnig och har ett starkt renommé som en skicklig processförare. Jag är därför övertygad om att Karoline kommer att ytterligare stärka MAQS profil som en advokatbyrå med hög kompetens och stor erfarenhet av att hjälpa våra klienter i alla olika situationer, säger Johan Schubert, managing partner, MAQS Malmö.

”MAQS har de senaste åren blivit en allt mer synlig byrå med ett starkt varumärke och jag ser fram emot att få vara med och ytterligare flytta fram byråns position på marknaden”, säger Karoline Lindow.

Närmast kommer Karoline från Mannheimer Swartling där hon varit verksam i mer än 10 år.

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer som de senaste åren utmärkt sig genom att arbeta på ett modernt vis i en annars traditionell bransch.

Kontakta