MAQS biträder Steve Angello

2018-09-11

Insamlingsstiftelsen För Vårt Sverige kommer att stödja och donera pengar till barn och ungdomar i utanförskap, barn med diabetes, ensamstående mammor och föräldralösa barn och projekt som stöttar dessa grupper. Stiftelsen har grundats på initiativ av Steve Angello.

”Stiftelsen är mitt sätt att visa tack för det stora stöd som det svenska folket har gett mig", säger Steve Angello. Min resa dit jag är i dag har inte varit lätt och jag vet av egen erfarenhet hur det är att vara ung med känslan av att samhället inte riktigt finns där för en när det är svårt. Därför är det viktigt för mig att visa mitt stöd för de personer som verkligen behöver det. Samhället i dag känns splittrat och det är viktigare nu än någonsin att vi tillsammans tar ett ansvar för gemenskap och människors lika värde”.

Gunilla von Platen, entreprenör och företagsledare, stödjer projektet och utgör tillsammans med Steve Angello stiftelsens styrelse.

MAQS Advokatbyrå har biträtt Steve Angello genom advokaterna Filip Bucin och Cecilia Uddman.

Ytterligare information om Insamlingsstiftelsen För Vårt Sverige och om hur ni kan bidra kommer att publiceras på www.steveangello.com/#sverige

Kontakta