MAQS Law Firm välkomnar bankjuristen Christer Andersson från Nordea

2013-09-02

Christer Andersson har i dagarna börjat på MAQS kontor i Malmö där han kommer att förstärka MAQS verksamhetsgrupp inom bank och finans. Christer tillför mångårig erfarenhet som advokat och bankjurist, senast från en tjänst på Nordea.

- Det känns verkligen trevligt att få välkomna Christer kommenterar Filip Bucin, MAQS VD i Malmö. Christer tar med sig en svårslagen bredd, djup och erfarenhet i komplexa förvärvs-, finansierings- och kreditfrågor.

MAQS Malmökontors grupp för bank och finans har under ledning av advokaterna Ulf Yxklinten och Bo Ransnäs de senaste åren etablerat sig som en framträdande rådgivare till flertalet banker i Öresundsregionen. Med Christer hoppas kontoret befästa denna position.

- Vad som främst lockade mig till MAQS, förutom byråns anseende och kompetens, var den kollegiala och innovativa kultur som byrån präglas av, säger Christer. Det ska verkligen bli kul att få bli en del av gänget på MAQS.

MAQS Law Firm är en dynamisk och växande fullservicebyrå med drygt 330 jurister i fem länder. På kontoret i Malmö arbetar drygt 40 personer och under det senaste året har, förutom Christer, till kontoret även anställts de biträdande juristerna Jenny Nilsson och Edina Catic, närmast från Lunds respektive Hässleholms tingsrätt.