MAQS mest moderna advokatbyrån även i år

2017-05-18

Även i år visar branschstudien Årets Advokatbyrå att MAQS Advokatbyrå upplevs som mest modern bland de stora advokatbyråerna.

Att upplevas som modern blir allt viktigare - och allt svårare. Värdet modern är starkt kopplat till generellt höga värden i kundnöjdhet och värden som en högre grad av digitalisering, innovationsförmåga samt ett proaktivt förhållningssätt visar studien.

”Vi har under flera år rankats som mest modern av de stora byråerna. För oss är detta ett bra kvitto på att vårt sätt att levererar högkvalitativ affärsjuridik med stor affärsnytta gör att vi blir en bättre partner för våra kunder”, säger Katrin Troedsson, Managing Partner MAQS Göteborg.

MAQS Advokatbyrå placerade sig även på andra plats totalt när Årets Advokatbyrå utsågs i januari, både i kategorin Stora byråer och kategorin Miljonklienter, dvs då de kunder som handlar för över 1 miljon per år utvärderar.

Årets Advokatbyrå är Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade inom affärsjuridik. Över 1000 köpare av affärsjuridik ger sin syn på samarbetet och svarar på frågor om framtiden. Branschstudien genomförs årligen av analysföretaget Regi. Mer information finns på www.aretsadvokatbyra.se.

Kontakta