Stevan Selakovic rekryteras till MAQS

2014-02-11

MAQS Sportgrupp, som redan idag är Sveriges främsta inom sport- och underhållningsjuridik, växer ytterligare då den före detta fotbollsspelaren Stevan Selakovic ansluter till advokatbyrån som sportkonsult.

Stevan Selakovic har spelat allsvensk fotboll i IFK Göteborg och Halmstad BK, klubbar som han även blivit svensk mästare med. Dessutom har han gjort tolv A-landskamper och 3 säsonger i holländska SC Heerenveen.

”Detta är det perfekta steget efter en aktiv karriär. Jag får arbeta med det jag kan och brinner för och dessutom i samarbete med Carl Fhager och MAQS som är bäst på detta i Sverige. Detta är ett drömjobb helt enkelt”, säger Stevan.

MAQS har de senaste åren medverkat vid allt flera internationella spelarövergångar, nu senast i samband med Tobias Hysén skrev kontrakt med den kinesiska klubben East Asia Shanghai, och byrån ser även i övrigt en ökad efterfrågan på sina tjänster inom sport och underhållning.

”Stevan är precis det tillskott vi letat efter. Hans erfarenhet från spel på elitnivå såväl i Sverige som utomlands samt kontaktnät i övrigt blir en bra tillgång för vår grupp”, säger Carl Fhager, delägare på MAQS och ansvarig för byråns sport- och underhållningsgrupp.

För mer information, vänligen kontakta Carl Fhager, MAQS Law Firm, Tel: +46 768 66 15 22, e-mail: carl.fhager@se.maqs.com

Kontakta