Tillbaka

Bank & finans

Oavsett bransch är finansiering ofta avgörande för din verksamhet. MAQS grupp inom bank och finans har den kompetens du behöver för att göra ett potentiellt orosmoment till grunden för en lyckad affär.
Image
FINANSIELLA TJÄNSTER

MAQS biträder regelbundet långivare, låntagare, emittenter, banker och andra finansiella institutioner avseende syndikerade lån, strukturerande finansieringar, projektfinansieringar, förvärvsfinansieringar, exportfinansieringar, fastighetsfinansieringar, med mera. Vi erbjuder också kvalificerad rådgivning kring finansiella regelverk, derivat, leasing, factoring och övriga frågor inom alla typer av finansiella tjänster.

Våra jurister har lång erfarenhet av finansieringsjuridik och kan hjälpa våra kunder med frågor kopplat till krediter inom hela kreditspektrat. Med vår juridiska spetskompetens kan vi bistå med rådgivning kring vilken finansieringslösning som är bäst anpassad för er verksamhet på kort, medellång och lång sikt – exempelvis inför ett förvärv eller en investering. Allt för att skapa maximal affärsnytta för dig som kund.

Kontaktpersoner

Olof Wetterling

Advokat/Partner

Olof Wetterling

Advokat/Partner

Stockholm

+46 708 92 59 22

Läs mer

Ulf Yxklinten

Advokat/Partner

Ulf Yxklinten

Advokat/Partner

Malmö

+46 709 58 07 72

Läs mer