Tillbaka

Digital business

Digital Business är samlingspunkten för alla frågor som rör teknik, immaterialrätt och digitalisering.
På MAQS har vi såväl spetskompetens som branschnära erfarenhet av digitalisering inom en mängd verksamheter.
Image
Digital Business

MAQS specialistgrupp inom Digital Business erbjuder experthjälp utifrån era förutsättningar och behov, oavsett om ni är ett entreprenörsdrivet företag eller en internationell koncern. Vi stöttar våra kunder i en rad olika frågor kopplat till digitalisering, från traditionella IT- och systemupphandlingsfrågor till utvecklingen inom AI och uppkopplade enheter, outsourcing och alla aspekter av informationshantering och dataskydd.

Vårt team av experter hjälper också till med patent, design- och varumärkesskydd och säkerställer att era intressen tas tillvara i frågor om upphovsrätt och innovationer. Vi samarbetar även med specialister och ledande experter inom flera områden för att kunna erbjuda kompletta lösningar inom digitalisering – allt för att skapa maximal affärsnytta för dig som kund.

Vi är måna om att förstå de utmaningar som företag och individer dagligen ställs inför i den digitala världen. Med stor och samlad erfarenhet – inte bara av arbete som advokater utan även som bolagsjurister inom olika sektorer – kan vi erbjuda bransch- och företagsnära tjänster där era behov styr hur vi lägger upp samarbetet.

Alla företag och branscher berörs av den ökade digitaliseringen som ofta medför helt nya sätt att hantera affärsverksamhet och affärsutveckling. Oavsett frågeställning kan vårt team av experter inom Digital Business hjälpa er.

Urval av rättsområden

Kommersiella avtal
Immaterialrätt
Dataskydd
M&A
Offentlig upphandling

Kontaktpersoner

Linn Samuelsson

Advokat/Partner

Linn Samuelsson

Advokat/Partner

Göteborg

+46 768 66 15 08

Läs mer