Tillbaka

Spel

MAQS branschgrupp inom spel har gedigen erfarenhet av alla typer av spelbolag och företräder löpande såväl bolag med allmännyttiga ändamål som kommersiella online-aktörer på den svenska spelmarknaden.
Image
Spel

MAQS branschgrupp har specialiserat sig på tillämpningen av spellagen och för att kunna tillhandahålla högkvalitativ rådgivning följer vi noga den ständigt föränderliga rättsutvecklingen på området. Våra medarbetare har erfarenhet från såväl aktörer i branschen som i den klassiska rådgivarrollen och kan därför erbjuda trygghet och expertkunskap för både svenska och internationella aktörer på en ständigt växande svensk spelmarknad.

Tillsammans med våra kompletterande partners kan vi skräddarsy vår rådgivning för varje kunds affär – oavsett om det rör sig om fördjupad rådgivning, enklare tjänster eller spets- och breddutbildningar på plats hos olika aktörer i branschen. Vi tar även stolthet i att bistå marknadsaktörer med att kunna få en revision av om spelbolaget följer de regler om spelansvar, som är avgörande för att kunna bedriva en hållbar verksamhet och vara trygga med att man får behålla sin licens.

Frågeställningar som MAQS löpande bistår med är bland annat:

  • Att ansöka om licens till Spelinspektionen
  • Att upprätta yttranden till Spelinspektionen och Konsumentverket
  • Att följa reglerna kring spelansvar, marknadsföring penningtvätt och GDPR

Urval av rättsområden

Licensiering
Immaterialrätt
Kommersiella avtal
Marknadsföring
Penningtvätt

Kontaktpersoner

Peter Källenfors

Senior Legal Director

Peter Källenfors

Senior Legal Director

Sundsvall

+46 705 72 83 42

Läs mer