CSR

Vi tar ansvar för ett mer hållbart samhälle

MAQS sponsrar löpande och deltar aktivt i aktiviteter av CSR-karaktär. Vi tycker att det är viktigt att inte bara stötta ekonomiskt, utan även att få våra medarbetare att aktivt delta i detta arbete.

MAQS vill vara med och skapa ett samhälle för alla. För närvarande är vi partner till NU: Nolla Utanförskapet och Bloom Gbg, som verkar för ett mer inkluderande samhälle. Vi bidrar även med att ordna läxverkstäder och praktikplatser för ungdomar i utsatta områden samt är partner till Faktum, gatutidningen i Göteborg och Malmö som säljs av hemlösa.

Vi arbetar också med The Right Livelihood Foundation. Right Livelihood-priset, eller det ”Alternativa Nobelpriset”, delas årligen ut för att hedra och stötta modiga människor som löser globala problem. Vi är glada över att få möjlighet att bidra med juridisk rådgivning och annat stöd till deras verksamhet.
 

Signatur-Ce-Ud

”För oss känns det oerhört viktigt och givande att hjälpa ungdomar med deras skolarbete så att de får lika möjligheter till utbildning, men framförallt har vi kul på läxhjälpen. Det är fantastiskt roligt att se hur våra medarbetare lär känna ungdomarna och se ungdomarna gå från blyga och tysta till pratsamma. Att de sedan utvecklas i sitt skolarbete är en bonus.”
 
Cecilia Uddman, Advokat

Image
Cecilia Uddman