Back

22.10.17 / News

MAQS en drömarbetsgivare för jurister som vill arbeta på advokatbyrå 

MAQS Advokatbyrå hamnar på andra plats bland advokatbyråer när Sveriges yrkesverksamma jurister rankar de mest attraktiva arbetsgivarna. Det visar Universums Professionals-undersökning 2022.

Katrin Troedsson

 
När det kommer till juristbranschen toppas listan av Utrikesdepartementet, Säkerhetspolisen och Regeringskansliet. Bland advokatbyråerna rankas MAQS som den näst mest attraktiva arbetsgivaren.

− Det är ett glädjande resultat som visar att vi har medarbetare som trivs och kunder och samarbetspartner som ser att våra medarbetare mår bra och är engagerade, säger Katrin Troedsson, vd på MAQS Advokatbyrå.

− Jag ser rankingen som ett bevis på att vår starka laganda och våra värderingar genomsyrar allt vi gör och hur vi arbetar. Men också att våra satsningar på hållbarhet ur alla perspektiv leder till välmående och nöjda medarbetare! Vi kommer fortsätta att lägga mycket energi på att arbeta med vår kultur - vår MAQS-anda - som är hjärtat i vår verksamhet och som bygger på professionalism, omtänksamhet och en vilja att alltid bli bättre, avslutar Katrin Troedsson.

Universums Professionals-undersökning rankar de mest attraktiva arbetsgivarna inom ett antal branscher och genomförs årligen.