MAQS RETAIL TALKS 4 - HUR OPTIMERAR DU KUNDRESAN ONLINE?

23.03.07 - 23.02.07 / Event

MAQS Retail Talks 4

En balansakt mellan lagkrav och kommersiell verklighet

Fler och strängare regler och lagkrav på hur e-handeln ska vara uppbyggd, vilken information kunder ska få och hur den ska ges innebär att e-handelsplattformar behöver ändras och justeras. Ett tidskrävande och kostsamt arbete som riskerar innebära att kundresan blir sämre och att du förlorar kunder och intäkter.

Med layout, design, framförhållning och förståelse för både teknik och juridik kan du istället optimera kundresan och få motsatt resultat.

Vi berättar om hur du kan optimera kundresan utan att ge avkall på vare sig lagkrav eller din kommersiella verklighet. Vi har även med oss representanter från e-handelsbolag som delar med sig av sina tips på hur de hanterar dessa frågor.

MAQS Retail ger dagligen rådgivning kopplat till de juridiska frågor som uppstår för er som bedriver e-handel och tolkar de många regler som lagstiftaren beslutar för att lagen ska hålla jämna steg med utvecklingen på marknaden, exempelvis inom konsumenträtt, marknadsrätt och GDPR.

HiQ hjälper e-handlare att skapa en positiv kundresa och att ta sig an tekniska utmaningar anpassat till e-handlarens kommersiella verklighet.

Moderator för dagen är som vanligt Christina Berggren, ansvarig för MAQS Retail.

Talare:
Alma Falk, MAQS, advokat
Millie Gutestam, HiQ, UX & Service Designer
Karl Montelius, MAQS, biträdande jurist
Samuel Sapire, HiQ, E-com guru

Datum: Tisdagen den 7 mars
Tid: 08.00-09.30
Plats: Hybridevent, delta digitalt eller på MAQS kontor i Göteborg

ANMÄL DIG HÄR!

MAQS Retail Talks är ett återkommande branschforum där MAQS tillsammans med inbjudna specialister diskuterar aktuella frågor inom Retail. Möjligheten att ställa frågor kommer att vara öppen under hela seminariet och vill ni vara säkra på att era frågor tas upp kan ni redan nu skicka in dessa till alma.falk@maqs.com

Contacts

Christina Berggren

Advokat/Partner

Christina Berggren

Advokat/Partner

Göteborg

+46 734 17 62 04

Read more