MAQS söker jurister med intresse för obeståndsjuridik till sitt Malmökontor

MAQS obeståndsgrupp söker fler medarbetare till Malmökontoret. Vi söker jurister med intresse för rekonstruktion och obeståndsjuridik. Vi ser gärna att du har suttit ting eller har några års erfarenhet av liknande arbete på kvalificerad juridisk nivå.

Vi kan erbjuda dig
Ett spännande, utvecklande och omväxlande arbete i en grupp av erfarna kollegor.

Vi på MAQS prioriterar kunskapsutveckling och erbjuder årliga externa och interna kurser och utbildningar i både juridik och affärsutveckling.

Som medarbetare hos oss får du tidigt en hög nivå av självständighet, men även stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på en modern och trevlig arbetsplats där kreativitet uppskattas och där enkelhet, tillgänglighet och nyfikenhet är våra kärnvärden.

Ansökan och tillträde
Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV samt betygskopior från svensk juristutbildning. Även andra intyg och meriter välkomnas.

Vi ber dig skicka din ansökan till oss senast den 15 oktober 2019.

För frågor och mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Per Olsson på per.olsson@maqs.com eller på tel nr 0708-32 11 55.

Kort om oss
MAQS Advokatbyrå erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Bland våra klienter finns flera spännande svenska och internationella företag och organisationer.

Våra jurister är alla specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Malmökontoret är en av södra Sveriges största obeståndsbyråer.

Kontaktperson: