Expertisområden

Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå vilket innebär att vi ger juridisk rådgivning inom alla områden som rör svensk och internationell affärsjuridik. Vår storlek gör att våra jurister kan specialisera sig inom olika områden och för varje ärende ser vi till att våra kunder får tillgång till den specialistkunskap som uppdraget kräver.

Internationella rankningar

Varje år publicerar de oberoende internationella undersökningsföretagen Chambers and Partners och Legal 500 rankningar över affärsjuridiska advokatbyråer och advokater. De gör detta inom rad olika verksamhetsområden, så som tex fastighetsrätt, immaterialrätt, M&A och tvistlösning. MAQS har för varje år stärkts sin position och vi rankas högt av båda företagen.

Den svenska undersökningen "Årets Advokatbyrå"

MAQS Advokatbyrå på hedrande andraplats i Årets Advokatbyrå 2016

MAQS har mycket prestigefullt placerat sig på andra plats i både kategorin Årets Advokatbyrå och till Stora Klientpriset i undersökningen 2016.

Undersökningen är en NKI-studie och priserna går till den byrå som har högst nöjd-kund-index.dvokatbyrå görs av svenska företaget REGI. I undersökningen får köpare av juridik sätta betyg på svenska advokatbyråer på 14 områden som innefattar både den enskilda advokatens arbete och byrån som helhet.

Läs mer om priset på Regis hemsida.

“Competent, pragmatic and experienced”

Legal 500, Europe 2017