Tillbaka

21.01.14 / Nyhet

Vi rivstartar året med en vinst i Årets Advokatbyrå 2020!

Det är med stolthet och glädje vi kan meddela att MAQS idag vann utmärkelsen Årets Advokatbyrå 2020 i kategorin 200–499 mkr. Vi vill rikta ett stort och ödmjukt tack till alla våra medarbetare och framför allt våra kunder som har röstat fram oss till förstaplatsen. Utmärkelsen bygger på utlåtanden och vitsord från våra kunder, vilket såklart gör priset extra kul att ta emot.

Vi ser utmärkelsen som ett kvitto på att vi skapar affärsmässigt värde för våra kunder. Genom ett långsiktigt arbete har vi utvecklat vår organisation och vårt erbjudande med fokus på att bygga en djup kunskap om våra kunder och branscherna de verkar i och med utgångspunkt i ett brinnande intresse för omvärlden, näringslivet och de frågor som styr samhällsutvecklingen. Denna grundmodell är basen i allt vårt arbete – från hur vi bygger upp vår inre organisation till hur vi utformar vårt erbjudande gentemot våra kunder.

– Jag vill rikta ett stort tack till våra kunder vars utlåtanden ligger till grund för denna fina utmärkelse. Vår ambition på MAQS är att leverera högkvalitativ och proaktiv rådgivning som skapar verklig nytta för våra kunder, och vi ser utmärkelsen som ett kvitto på att vi lever upp till den ambitionen. Jag vill även passa på att tacka våra fenomenala medarbetare som allihop har bidragit till denna utmärkelse, säger Katrin Troedsson, Advokat/Partner, Chief Executive Officer, MAQS Advokatbyrå.

Vårt arbete fortsätter! Förhoppningsvis i en omvärld som efter ett omvälvande 2020 snart får återgå till en mer normal tillvaro. Oavsett vad 2021 har att erbjuda ser vi fram emot att fortsätta jobba utifrån målsättningen att vara en modern affärsjuridisk byrå som levererar proaktiv och högkvalitativ rådgivning till våra kunder. Oavsett utmaning, behov eller bransch.

Kontaktpersoner